+31-(0)180-497187

Bel: 0180 – 49 71 87

Nationaal & Internationaal

Vervoer voor élk soort container

onze ervaren chauffeurs zorgen dat uw goederen goed terecht komen.

Ook voor al uw

Ook voor al uw

Geavanceerd en gevarieed materieel

We staan niet alleen bekend als een zeer serviceverlenend bedrijf, maar in het verlengde daarvan ook als innovatief bedrijf, dat niet schroomt om te investeren in wagenpark en materieel. Dit om up to date te blijven op het gebied van wet- en regelgeving , maar zeker ook om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. De grote verscheidenheid aan opleggers en chassis, maakt dat wij elke soort en maat container of containercombinaties kunnen vervoeren.
We hebben daarom de beschikking over een wagenpark bestaande uit modern en geavanceerd materieel en hebben we – vooruitlopend op de wetgeving die per 1 januari 2013 vereist dat uitsluitend voertuigen met emissienorm 5 of hoger op de maasvlakte mogen komen – recent geïnvesteerd in 10 spiksplinternieuwe trekkende eenheden, die voldoen aan de Euronorm 5 of hoger.

In totaal hebben we op dit moment 22 trekkende eenheden en 33 opleggers waarvan 3 LZV-, 7 Combi- en 9 multifunctionele chassis met generatoren voor het vervoer van gekoelde containers voor het transport van bijvoorbeeld vis, vlees, fruitconcentraat-sappen, plasma en medicijnen. Dit is naast gecombineerd containertransport een van onze  specialisaties, waarvoor niet alleen dit specifieke materieel vereist is, maar ook de nodige vaardigheden, kennis en deskundigheid voor vereist zijn.

Neem contact op

Leave a Reply